fbpx

PowerMama Fabriek Recensies

Recensies

Maak gebruik van het formulier om je recensie in te zenden.

Ik heb mijzelf aangemeld voor de cursus PowerMama omdat ik op dat moment zwanger was en ik graag fit mijn bevalling tegemoet wilde gaan. Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd ik heb veel geleerd over de bekkenbodem en over het op de juiste manier trainen van de buikspieren. Daarnaast waren de lessen gezellig en goed afgestemd op een zwangere vrouw. Ik zou de cursus zeker aanraden aan andere moeders of mommy's to be, omdat het een goede manier is op fit te blijven of te worden, tevens is het hartstikke leerzaam en denk ik dat je tips ontvangt waar je je hele leven profijt van kunt hebben. Ik ga nadat ik weer mag sporten na mijn keizersnede, de cursus wederom volgen.
Marloes
Tijdens mijn 2e zwangerschap heb ik het powermama programma gevolgd. ( maart/ april 2019) Mijn ervaring is dat ik mij hierdoor fitter voelde tijdens de zwangerschap. Dit doordat je op een verantwoorde wijze in beweging blijft. Elke training krijg je daarnaast ook een klein stukje theoretische uitleg over een bepaald onderwerp met betrekking tot de zwangerschap of na de bevalling. Hierdoor “beweeg” je bewuster en weet je waarom je een bepaalde oefening wel of niet uit mag voeren, of wat je in plaats van wel mag doen. Doordat ik tijdens de powermama trainingen deze uitleg kreeg kon ik dezelfde tips toepassen tijdens de crossfittrainingen. Hierdoor heb ik tot week 35 kunnen trainen op een verantwoorde en aangepaste wijze. Inmiddels bevallen van een prachtige 2e zoon. Ik ben ervan overtuigd dat de powermama trainingen en aangepaste crossfit hebben bijgedragen aan hoe fit ik mij voelde tijdens de bevalling en hoe ik mij nu na 3 weken alweer voel. Uiteraard is er tijd nodig om te herstellen na de bevalling maar doordat ik fit dit proces ben ingegaan heb ik het idee dat het soepeler verloopt dan bij mijn eerste zwangerschap. Een aanrader voor elke zwangere vrouw. Tot slot ga ik over een aantal weken opnieuw de cursus volgen en dit keer voor mij gericht op verantwoord opbouwen van sporten na de bevalling!
Lieke
Omdat ik graag weer mijn sport activiteiten wilde oppakken ging ik opzoek om dit op een verantwoorde manier te doen. Zo kwam ik uit bij de cursus van powermama. Daar leerde ik voornamelijk geduld te hebben en niet alles te snel weer willen. En ik leerde er een juiste houding aan te nemen zo dat mijn lichaam op een juiste manier kan gebruiken met een correcte aansturing van mijn bekkenbodem. De cursus was een perfecte opstap naar de reguliere crossfit en ik voel mu nu eerlijk gezegd een echte POWERMAMA.
Chantal
Na mijn bevalling ging de corona lockdown er vrij snel vanaf. Helaas was geen cursus powermama op dat moment omdat groepslessen binnen nog verboden waren. Personal training mocht wel. Omdat ik letterlijk niet lekker in mijn vel zat besloot ik Chantal te bellen en heb naar de mogelijkheden gevraagd. N.a.v dit gesprek zijn we samen het PT traject ingegaan. Hier leerde ik vertrouwen te krijgen in het proces en de prestatie te omarmen die mijn lijf geleverd had. Hier ben ik heel dankbaar voor. Inmiddels ben ik al weer 2 maanden als vanouds aan het (toer) fietsen en fitnessen en durf te zeggen dat ik weer “in shape” ben.
Jony
Toen ik was zwanger was van ons derde kindje sportte ik bij CrossFit Fabriek, en daar geeft Chantal ook het programma speciaal voor zwangere dames. Dus het was logisch dat ik daar aan zou deelnemen en het leek mij een leuke en leerzame toevoeging op het crossfitten. Ondanks dat het mijn 3e zwangerschap is heb ik er toch nog een hoop dingen geleerd. Ik had bijvoorbeeld nog nooit van diastase gehoord, wat dit met je lichaam doet en wat ik kan verwachten na de zwangerschap. Verder heb ik goede handvaten aangeboden gekregen hoe ik tijdens de reguliere crossfit lessen kan blijven sporten. Wat ik wel en niet meer kan doen. En hoe in een rustiger tempo nog een hele tijd kan blijven sporten tijdens de zwangerschap. Ik raad deze cursus aan alle moeders aan omdat ik het heel waardevol en zeker ook erg gezellig ervaren heb.
Kim
Dankzij de PowerMama lessen bij PowerMama Helmond ben ik erg bewust geworden van de invloed van sporten op de groei van het kindje in mijn buik. Door de lessen ben ik veel te weten gekomen over de verschillende zwangerschapshormonen en de invloed daarvan op je lichaam. Daarnaast heb ik veel (ademhalings) oefeningen geleerd die ik tot het einde van mijn zwangerschap kan blijven doen. Zo hoop ik tot aan de bevalling lekker in beweging te kunnen blijven op een veilige en verantwoorde manier. Ik raad het programma voor iedereen aan (zwanger of (net) bevallen). Je leert er heel veel van, je wordt bewuster van je lichaam en je weet waar je rekening mee moet houden om te kunnen blijven sporten. De lessen worden erg leuk en zeer deskundig gegeven door Chantal en elke les wordt afgesloten met een leuke workout. Inmiddels ben ik alweer bijna 30 weken zwanger en nog steeds regelmatig te vinden in de Crossfit Fabriek 0492 (uiteraard wel met wat aanpassingen). Super bedankt Chantal!💪🏻
Marit
Heel goeie lessen met duidelijke no nonsense uitleg en een top coach! Echt een aanrader!
Ellen
Via de zorgboog ging ik kijken voor zwangerschapscursussen. En ik wilde iets actiefs, iets anders dan bij mijn eerste zwangerschap. Crossfit sprak mij direct aan. Ik heb ook niet getwijfeld maar direct contact gezocht en aangemeld. Ik wilde graag meer te weten komen over mijn zwangere lijf . Ik voelde me fit tijdens de zwangerschap en leerde op een heel andere manier naar mezelf en mijn lichaam kijken door de positieve insteek van de cursus. Vanaf les 1 was ik gelijk enthousiast, ik dacht: waarom wist ik dit niet eerder. Ik had het graag bij mijn eerste zwangerschap of na de bevalling ook graag gedaan. Daarom benoem ik het vaak tegen zwangere dames die ik tegen kom. Je leert zoveel meer over jezelf als persoon, je grenzen en dat je toch heel veel kan doen op een aangepaste manier tijdens je zwangerschap. Het heeft mij in elk geval veel gebracht en ik zou bijna zeggen dat iedere “mom tob e” dit zou moeten uitproberen. Niet twijfelen maar aanmelden. En doen! Lekker fit en gezond je zwangerschap in.
Leonie
Ik heb me aangemeld omdat ik op zoek was naar iets wat me na mijn bevalling weer vertrouwen gaf in mijn lichaam. Dat alles nog steeds normaal of weer normaal functioneert. Ik zag deze cursus als een opmaat naar weer ‘normaal’ sporten. Het resultaat is dat ik weer vertrouwen heb gekregen in mijn lichaam en sportieve kunnen. De oefeningen zijn leuk en afwisselend, een gezellige groep vrouwen die allemaal in hetzelfde schuitje zitten en je werk alvast fysiek een beetje toe naar reguliere sportprogramma’s. De trainster is kundig, gemotiveerd en spreekt uit eigen ervaring dat maakt de cursus erg informatief. Ik zou het programma zeker aanraden aan andere moeders.
Linda
Dankzij de powermama lessen ben ik erg bewust geworden van de invloed van sporten op de groei van het kindje in mijn buik. Door de lessen ben ik veel te weten gekomen over zwangerschapshormonen en de invloed daarvan op je lichaam. Daarnaast heb ik veel (ademhalings) oefeningen geleerd die ik tot aan het einde van mijn zwangerschap kan blijven doen. Zo hoop ik tot aan de bevalling lekker in beweging te kunnen blijven op een veilige en verantwoorde manier. Ik raad het programma voor iedereen aan (zwanger of (net) bevallen). Je leert er heel veel van, je wordt bewuster van je lichaam en je weet waar je rekening mee moet houden om te kunnen blijven sporten. De lessen worden erg leuk en deskundig gegeven door Chantal en elke les wordt afgespoten met een leuke workout. Inmiddels ben ik alweer 30 weken zwanger en nog regelmatig te vinden bij CrossFit fabriek (uiteraard wel met wat aanpassingen0. Super bedankt Chantal!
Marieke
Ik heb erg veel gehad aan de PowerMama cursus van Chantal. Je leert hier niet alleen hoe je het beste kan bewegen, zowel tijdens als na je zwangerschap, maar o.a. ook hoe je de bekkenbodem kaan aanspannen en ontspannen en hoe je op de juiste manier kan ademhalen. Je wordt hiermee goed voorbereid op de bevalling! Chantal weet waar ze het over heeft en geeft waardevolle adviezen en tips. Ze houdt hierbij goed ieders grenzen in de gaten en past hier de oefeningen op aan. Chantal is daarnaast niet allen professioneel maar ook een lief en warm mans. Kortom, een echte aanrader!
Lisa
De cursus powermama in 2019 gevolgd tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje. Had ik dit eerder geweten, had ik dit ook gedaan bij mijn zwangerschap van mijn eerste kindje graag willen doen. Echt een aanrader. Een cursus waarbij je ook echt iets doet.

Afgelopen najaar 2020, de cursus opnieuw gedaan dan wel voor na de bevalling, als een echte powermama.

De cursus begint opbouwend, er wordt gekeken naar je lichaam, houding op je eigen niveau. Je krijgt tips en tricks hoe om te gaan als zwangere met houdingen en toch ook actief sporten, wel aangepast. Ook tijdens het ontzwangeren, was het echt een verademing om weer opnieuw de cursus te doen, weer vertrouwen in je lichaam te krijgen. En de status van je diastase te weten en hoe eraan te werken indien nodig. Er wordt daarnaast voldoende aandacht besteed aan relevante informatie die een zwangere niet zomaar weet.

Elke verloskundige praktijk zou dit eigenlijk moeten aanbevelen. Chantal geeft prettig les en je kan voor al je vragen bij haar terecht! Echt een powercoach!
Leonie
Ik heb de afgelopen 2 maanden de PowerMama cursus gevolgd bij Chantal. Daarvoor was ik al lid van de CrossFit Fabriek en hoorde ik veel positieve verhalen over de cursus. Toen ik eenmaal wist dat ik zwanger was, wilde ik ik deze dan ook graag gaan volgen. Ik heb persoonlijk heel veel gehad aan de professionele begeleiding en alle informatie. Het bereid je voor op de bevalling en helpt je om op een verantwoorde manier te sporten. Zowel vóór, tijdens als na de bevalling. Ik vond het heerlijk om nog bezig te kunnen blijven. Chantal is professioneel en brengt haar kennis op een prettige manier over aan de groep met oog voor iedereen. Ze heeft een warme persoonlijkheid en is altijd bereid me ook in de reguliere CrossFit lessen van tips en adviezen te voorzien. En ooit weet ik het ook zelf door wat ik in de cursus heb geleerd. Ik raad het iedere PowerMama (in spe) aan!
Dewy
Een leuke en goede cursus! Chantal geeft veel informatie en kundige adviezen. De sportoefeningen zijn uitdagend voor elk niveau (maar wel te doen, ook voor mij als beginner). Enige nadeel is dat de cursus niet doorloopt tot eind zwangerschap. 😉 Gelukkig kan ik op een ander moment doorgaan met de sportlessen.

Echt een aanrader voor iedereen die een leuke, afwisselende en wat uitdagende cursus zoekt!
Natasja