fbpx

Melissa

Mijn naam is Melissa, ik ben 23 jaar en woon en Mierlo-Hout. In het dagelijks leven ben ik kapster in een kapsalon in Helmond. 

Vlak voordat het Coronavirus uitbrak in Nederland ben ik bevallen in het ziekenhuis op 21-02-2020 van onze zoon Dean.

Na 1 dag in het ziekenhuis mochten we naar huis. In mijn kraamtijd werd al snel bekend dat het Coronavirus Noord-Brabant had bereikt, daardoor werden wij al zorgelijker om kraambezoek te ontvangen. Het was namelijk nog allemaal onduidelijk of een pasgeboren baby vatbaar is voor het Coronavirus en alsnog vind ik het nu nog steeds onduidelijk. We willen natuurlijk niet dat onze pasgeboren baby ziek word door het Coronavirus. Helaas is onze zoon Dean in de tussenperiode verkouden geworden. Daardoor hebben wij besloten tijdelijk geen kraambezoek meer te ontvangen. 

Jammer maar helaas moeten we de opa’s en oma’s op afstand houden om te voorkomen dat zij en onze kleine man besmet worden. Gelukkig kunnen we tegenwoordig videobellen waardoor de opa’s en oma’s hun kleinkind nog steeds kunnen bewonderen. Met de huidige ontwikkelingen en maatregelen die door de overheid zijn genomen, zijn wij blij dat we optijd hebben gehandeld.

Wij hopen dat iedereen zich aan de maatregelen houd en/of diegene die ziek zijn snel beter worden. Dan kunnen we weer kraambezoek ontvangen en de opa’s en oma’s van hun kleinkind genieten.